WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
 
PL923 Codeslot

OPMERKING: Dit prachtige codeslot kan worden gebruikt in configuratie met EasyRing V2 WiFi-intercom! Ontgrendel je deur van overal, zie je bezoekers, maak foto's of video's en praat met ze. Te druk om naar de deur te lopen om deze te openen wanneer iemand belt? Geen probleem, activeer gewoon uw LP923-codeslot met uw smartphone!

Het slimme digitale waterdichte codeslot PL923 is eigentijds en elegant ontworpen met minimalistische lijnen. Het kan buiten onder alle weersomstandigheden worden ge´nstalleerd. De werktemperatuur van dit slot varieert van -20 ℃ tot 40 ℃. Rubber verlichte toetsen op het toetsenbord werken perfekt.
De weerbestendige schuifdeksel  beschermt het toetsenbord tegen slecht weer en externe schade.
De handgreep is ontworpen voor links of rechts draairichting.
Het slot past in EU-stijl insteeksloten en krukbediende meerpuntssluitingen.
Er zijn slechts drie AA-batterijen nodig. Wanneer de stroom opraakt, stuurt het slot zelf het alarm voor laag vermogen om de batterijen te vervangen.
Dit codeslot is ideaal voor lichte huishoudelijke of kleine zakelijke toepassingen. Het is geweldig voor thuis, zoals toegangsdeuren, garagedeur, bijkeuken, thuiskantoor, wijnkelder, computerruimte, enz. Het is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te installeren.

Bij dit elektronische codeslot worden 10 PIN-code-gebruikers ingeschreven met 1-10 cijferige PIN-codes en 2 master-PIN-codes. De standaard fabrieksmodus is de automatische vergrendelde modus (ALM), wat betekent dat de deur na 6 seconden automatisch opnieuw wordt vergrendeld.
Er is ook een tijdelijke ontgrendelde modus (TUM), wat betekent dat de deur ontgrendeld is totdat u de automatische vergrendelingsmodus herstelt. Wanneer het slot is ingesteld op de TUM-modus, drukken gebruikers gewoon op de buitenhendel om te ontgrendelen zonder een pincode in te voeren, handig bijv. op een verjaardag als u meer bezoekers verwacht.
Een andere is Anti Malicious Operation. Wanneer deze functie is geactiveerd, zullen onjuiste pincodetoegangspogingen bij vijf opeenvolgende gelegenheden het slot gedurende drie minuten stoppen. Alle toetsen op het externe toetsenbord werken niet meer.
Er zit een re-lock-knop in de binnenunit, druk op de re-lock-knop om de deur van binnenuit te vergrendelen. PIN-codes zijn veilig opgeborgen, zelfs als de batterijen leeg raken. Voor noodgevallen worden de mechanische sleutels geleverd. Dankzij de pincodevrije cilinder is deze zeer veilige sleutel vrijwel stootvrij. Drie sleutels zijn inbegrepen en kunnen niet worden nagemaakt of vervangen. Zorg ervoor dat u de noodsleutels handig opbergt.

Materiaal zinklegering
Voeding: Alkaline batterijen, 4.5V (DC1.5V AA x3)
Statisch vermogen: verbruik 10 ~ 20uA
Werkspanning: 2.7 ~ 5.5V
PIN-codegeheugen: 10 PIN-codes Capaciteit
Gewicht 2,5 kg
LIST OF PROMIX
ELECTROMECHANICAL
LOCKS
 UNIQUE MINI LOCKS FOR USE IN FURNITURE INDUSTRY FOR DRAWERS, CABINETS, FREEZERS, JEWELRY STORES, ARCHIVES, LABORATORIES...YOU NAME IT. POSSIBILITIES ARE ENDLESS.
 
Call +31 113 270360, or send an e-mail to info@artguardsecurity.eu  with a request for the Price list and specification of the products
LP923 set
LP923 3
LP9234
CONTACT
Klantenservice
DOWNLOADS
NIEUWS
OVER ONS
TOUCHLESS
TOEGANGSCONTROLE
VINGERAFDRUKSLOTEN
CODESLOTEN, HOTELSLOTEN
VIDEO CONFERENCE CAMERA, INTERCOMS
PROFESSIONAL
VIDEO ANALYTICS
ArtGuard Security Tel.:+31(0)113 270360 Bank Account: 448568357 KvK: 22057767
Albert Plesmanweg 3A Fax:+31(0)113 270236 IBAN: NL47ABNA 0448568357 Btw: 8142.58.463.B01
4462 GC Goes         e-mail: info@artguardsecurity.eu Bank: ABN-AMRO
NEDERLAND www.artguardsecurity.eu BIC: ABNANL2A
PayPal
ArtGuard Security Logo3